Er komen weer veel leuke dingen aan!!
Om te beginnen mag ik zaterdag 7 mei in Wijkcentrum Windkracht5 spelen in Rosmalen! Naast wat oude bekende nummers zal ik deze avond ook nieuwe liedjes gaan uitproberen! Super spannend maar wat heb ik er veel zin in!
Zie ik je daar? Reserveren kan via deze link.
Daarna mag ik van 18 t/m 22 mei mijn voorstelling Somebody to Love weer gaan spelen in het TapasTheater in Amsterdam. Woensdag t/m zaterdag speel ik om 19:30, 20:30 en 21:30. Op zondag begint mijn voorstelling om 18:30, 19:30 en 20:30. Naast mij staan er iedere avond ook nog twee andere topvoorstellingen die je ook zeker moet gaan bekijken!

Bij TapasTheater kies je zelf of je 2 of 3 voorstellingen van 20 minuten bezoekt en/of je de shows combineert met lekker eten en gezellig borrelen in de sfeervolle foodbar. Reserveer nu je tickets via deze link.

Stay tuned voor meer leuk nieuws!