Marlies en Ruth gaan samen op tour! Op een avond krijg je niet een, maar twee muzikale cabaret/kleinkunst voorstellingen te zien! We komen in allerlei leuke theaters door het land vanaf september 2023. Kijk voor alle speeldata in de Agenda.

Goed genoeg – Marlies Bloemen
Wat als je niet weet in welk hokje je past? Als je niet doet wat iedereen doen en als je niet voelt wat iedereen voelt? Als de hele wereld gefixeerd lijkt op liefde en seksualiteit en jij niet? Heb je dan een probleem of is de wereld dan het probleem? En mag iets niet weten ook goed genoeg zijn?  De voorstelling Goed genoeg van zangeres en theatermaker Marlies Bloemen, is een zoektocht naar eerlijk zijn en jezelf zijn. Ook al voldoet dat niet altijd aan wat de maatschappij verwacht. 

Volg mij – Ruth Elings
In ‘Volg mij’ neemt kleinkunstenaar Ruth Elings (winnaar Utrechts Kleinkunst Festival 2023) je aan de hand als je verandering een beetje spannend vindt. Ze is er namelijk achtergekomen dat er een hoop moet veranderen in de wereld, hoewel de dominee van de kerk waarin ze opgroeide daar toch net anders over denkt.