Aanstaande vrijdag 27 september mag ik het festival De Ondernemende Journalist 2019 openen met een zelfgeschreven lied en theater. Ik kijk er heel erg naar uit! Ben je er bij?

“Journalistiek anno 2019 is belangrijk en urgent als altijd, maar de tools en het landschap veranderen. Wat moet je kunnen als journalist? Hoe pak je een samenwerking aan? Hoe weer je je tegen lagere tarieven en veranderende vragen vanuit werkgevers? Hoe vertel je een verhaal het beste? Deze vragen, en nog veel meer, worden 27 september behandeld op het Festival De Ondernemende Journalist.

Met Jake Halpern (Pulitzer-prijswinnaar, journalist, auteur en radioproducent), Annemarie van Gaal (ondernemer, investeerder en auteur), Sheila Sitalsing (freelance journalist en columnist), Femke en Ilse van Velzen (bekroonde filmmakers), Daniel Howden (managing director at Lighthouse Reports), Haroon Ali (reisjournalist), Evert Nieuwenhuis (journalist en columnist), Jeroen Swolfs (fotograaf, wereldreiziger, schrijver), Guido van Nispen (onafhankelijk adviseur), Nicole Segers (fotograaf), Irene van der Linde (journalist) e.v.a.!

  • Ga hiernaar het volledige programma en alle sprekers

Het festival De Ondernemende Journalist wordt georganiseerd in samenwerking met de Auteursbond. Zowel leden van de NVJ als van de Auteursbond ontvangen 50% korting op een ticket.”